dilluns, 12 de novembre del 2018




LA VERMICOMPOSTERA.



Hola seguid@rs, aquesta setmana som el Luca i la Maddy els encarregats de publicar l'entrada del nostre bloc. Esperem que us agradi. 


Avui la Carmen ens ha ensenyat una vermicompostera. Una vermicompostera és una capsa amb turba o terra amb cucs que es diuen "lombriz roja californiana" i algunes restes orgàniques no cuinades com, pells de plàtan, pera, verdura podrida, étc...
Serveix per a fer humus lóquid que va molt bé per a les plantes. La Carmen ens ha dit que podem portar restes orgàniques sempre que no siguin cuinades. 

- AUTOR: Luca (4rt A).



Avui la Carmen ens ha ensenyat els cucs vermells californians i el Ximo ens ha posat un vídeo de com fer la vermicompostera. Dins de la vermicompostera viuen els cucs que mengen diferents restes orgàniques. No totes les restes els agraden, per exemple no els agrada la pell de la taronja i la llimona.
Aquests cucs es posen dins de la capsa anomenada vermicompostera i s'han de deixar un parell de dies per a que s'acostumen al seu nou hogar. Després, anirem posant-li menjar però no molt que si no s¡ s'ofeguen. 

        - AUTORA: Maddy (4rt A).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada